16 травня в Києві стартує турнір з міні-футболу серед водоканалів України

15.05.2019
Поділитися:

16-17 травня на території «Міста спорту» (Гідропарк, о. Долобецький, пляж Венеція) пройде турнір з міні-футболу серед водоканалів України.

Організатор турніру - асоціація «Укрводоканалекологія», яка об’єднує в своїх лавах підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

Кожного року турнір проходить в одному з міст України. Приймаюча сторона в 2019 році – Київводоканал.

За Головний Кубок 16-17 травня змагатимуться 16 команд з різних регіонів країни: від Львова -до Харкова, від Сум – до Запоріжжя.

Мета нашого заходу – популяризація спорту, спілкування та обмін досвідом, єднання країни.

Гравці команд  - працівники водоканалів: інженери і слюсарі-ремонтники, машиністи насосних установок і бухгалтери, майстри та електромонтери.

Крім команд гравців, на Церемонії відкриття будуть присутні директори водоканалів, вступне слово матиме президент Асоціації «Укрводоканалекологія», голова правління-генеральний директор ПрАТ «АК «Київводоканал» Дмитро Новицький.

Запрошуємо всіх журналістів взяти участь у спортивному святі. Церемонія відкриття турніру розпочнеться о 10:30 16 травня. Церемонія нагородження переможців – о 13:45 17 травня. В рамках турніру також відбудеться гра між командою зірок шоу-бізнесу (ФК «Маестро») та збірною командою водоканалів України -  о 17:00 16 травня.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.