Чергове засідання Технічної ради

06.11.2018
Поділитися:

8 листопада о 15-00 у актовому залі головного офісу Київводоканалу (вул. Лейпцизька, 1-а, 2 поверх) проходитиме чергове засідання Технічної ради Товариства.

На порядок денний винесено наступні питання:

1. Повторний розгляд зміни до проектної документації водопровідних мереж об’єкта: «Реставрація з реабілітацією та пристосуванням клінічного корпусу № 3» за адресою: вул. Платона Майбороди (Мануїльського), 32, в частині зміни виробника повітряних вантузів Saint-Gobain на VAG.

2. Розгляд проектної документації зовнішніх каналізаційних мереж об’єкта: «Реконструкція нежитлової будівлі під об'єкт з приміщеннями для побутового обслуговування населення та надбудовою двох житлових поверхів» за адресою: вул. Клінічна, 4.

3. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлово-офісного комплексу з вбудовано-прибудованими офісними і громадськими приміщеннями, паркінгом та магазином» за адресою: вул. Кудрявська, 24-а

4. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлових будинків з паркінгом та вбудовано-прибудованими адміністративними приміщеннями і закладами громадського харчування, благоустрієм та озелененням території» за адресою: вул. Митрополита Василя Липківського, 38

5. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх каналізаційних мереж об’єкта: «Нежитловий будинок - лабораторно-виробничий корпус №2 (літ. А)» за адресою: вул. Полковника Шутова, 9-А, в частинізміни збірних залізобетонних елементів колодязів з ПЕ вкладишами на футеровані збірні залізобетонні елементи (виробник – ЗЗБК ім. Ковальської). 

6. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво житлово-офісного комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями та паркінгом» за адресою: вул. Ділова (Димитрова), 5, в частині деталювання колодязів у зв’язку з уточненням топогеодезичної зйомки.

7. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних і каналізаційних мереж та локальних очисних споруд об’єкта: «Реконструкція комплексу будівель і споруд під адміністративні будівлі і споруди з комплексом авто послуг» за адресою: просп. Степана Бандери, 32

8. Розгляд проектної документації позамайданчикових каналізаційних мереж (прокладання та перекладання каналізаційної мережі) об’єкта: «Ведення тепличного господарства по вирощуванню саджанців плодових та ягідних культур» за адресою: просп. Перемоги, 67

9. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Реконструкція центрального теплового пункту на Харківському шосе, 148-Б з влаштуванням індивідуальних теплових пунктів та реконструкцією інженерних мереж» за адресою: Харківське шосе, 148-Б, в частині заміни виробника запірної арматури та фасонних частин. 

10. Розгляд генерального планку об’єкту: «Будівництво комплексу житлових будинків» за адресою: вул. Є. Харченка, (Леніна, 55) в частині дотримання вимог по розміщенню об’єкта без порушення зон санітарної охорони свердловин. 

11. Розгляд проекту «Будівництво Міні ГЕС «Крутогірна» за адресою  вул. Крутогірна, 12 НС «Крутогірна» управління Деснянської водопровідної станції.