Чергове засідання Технічної ради

07.08.2018
Поділитися:

09 серпня о 15:00 у актовому залі головного офісу Київводоканалу (вул. Лейпцизька, 1-а, 2 поверх) проходитиме чергове засідання Технічної ради Товариства.

На порядок денний винесено наступні питання:

1. Розгляд можливості заміни матеріалу труби залізобетонної на склопластикову ,а також можливість перекачки стоків в старий діючий каналізаційний колодязь (К-11). по об’єкту «Реконструкція Шліхтеровського каналізаційного колектора Д=600-700-900-1250-1450-2450 мм» (Службова записка Департаменту експлуатації каналізаційного господарства від 20.07.2018 № 2599/6/6/03-18). Замовник: КП «Дирекція шляхово-транспортних споруд м. Києва».

2.Розгляд розрахункових схем мереж водопостачання та каналізування об’єкта: «Комплексна забудова мікрорайонів 6, 7, 8, 9, 10, 13 багатофункціонального житлового району» за адресою: просп. Правди (навпроти перетину з проспектом Василя Порика).

3. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво мікрорайонів І, ІІ, 1п.к. ІІІ, 1п.к. VІ у багатофункціональному житловому районі» за адресою: вул. Маршала Гречко та просп. Правди,в частині зміни траси водопровідної мережі.

4. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво житлового будинку з підземним паркінгом» за адресою: Маршала Рибалка, 3-А.

5. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж в частині виробника диско-поворотного затвору Д=1400мм  та зміни до проектної документації зовнішніх каналізаційних мереж в частині корегування профілю об’єкта: «Розташування колективного садівництва «Чорнобилець-2001» за адресою: вул. Богатирська, 30-Б.

6. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта «Реконструкція будинку» за адресою: вул. Верхній Вал, 28/12-А.

7. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлового комплексу з прибудованими приміщеннями торговельного призначення» за адресою: вул. Ревуцького (перетин з вул. Вишняківською).

8. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлових будинків з об'єктами соціального призначення та паркінгами» за адресою: вул. Бориспільська, 30-А, 40 (діл.15, 16 на території в/м 147).

9. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта «Будівництво культурно-оздоровчого комплексу з аквапарком, торгово-офісними приміщеннями, закладами громадського харчування, паркінгом, зоною відпочинку та стоянкою човнів» за адресою: вул. Дніпровська Набережна, 10, 14.

10. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта «Будівництво житлового комплексу з торговим центром і вбудованими приміщеннями офісного та соціально-побутового призначення, з підземним паркінгом» (І черга будівництва) за адресою: ж/м Позняки, 4 мкрн.

11. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних і каналізаційних мереж та водомірного вузлу об’єкту «Реконструкція офісного комплексу» по вул. Верхній Вал, 64 у Подільському районі м. Києва.