Чергове засідання Технічної ради

18.03.2019
Поділитися:

21 березня о 15:00 у актовому залі головного офісу Київводоканалу (вул. Лейпцизька, 1А, 2 поверх) проходитиме чергове засідання Технічної ради Товариства.

На порядок денний винесено наступні питання:

1. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлово-офісного, торговельного комплексу з наземними і підземними паркінгами та вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського, соціального та торговельного призначення» за адресою: вул. Туполєва, 12,вул. Салютна, 2-б, в частині:

- зміни виробника шиберних засувок, а саме: VAG на AVK (у зв’язку з укомплектуванням всієї арматури по об’єкту одним виробником (постачальником);

- уточнення конструкцій залізобетонних колодязів у зв’язку з уточненням вертикального планування. 

2. Розгляд розрахункової схеми каналізування мікрорайону Жуляни для об’єкта: «Будівництво каналізаційної мережі у мікрорайоні Жуляни, ІІ черга».

3.  Розгляд змін до проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Нежитлове приміщення (кафе)» за адресою: вул. Володимирська, 29, а саме:

-  зміни труб ВЧШГ на ПЕ 100 SDR17;

- вилучення встановлення пожежного гідранта (лист № 65/1/3993 Управління з надзвичайних ситуацій у м. Києві);

- зміна, відповідно до скоригованих технічних умов на каналізування № 8231 від 19.10.2018.

4. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво мікрорайону 2-А у багатофункціональному житловому районі» що прилягає до вул. Маршала Гречка та проспекту Правди, в частині зміни матеріалу та виробника водопровідних труб, а саме:

- труба сталева емальована Д=108 мм замінюється на ВЧШГ із замковим з’єднанням RJ Д=100 мм (Saint Gobain Universal Standard Ve).

- труба ВЧШГ Д=100 мм та Д=200 мм (Hamon Nyzen Go) замінюється на ВЧШГ Д=100 мм та Д=200 мм (Saint Gobain Universal Standard Ve) зі з’єднанням RJ.

5. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво житлових будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями» за адресою: Позняки, 4-й мркн., діл. № 85 в частині:

- деталювання водопровідних камер;

- зміна виробника арматури в колодязях В1-7рек, В1-14рек, В1-11рек, В1-13рек з RACI на Keulahuette;

- зміна футляра на ділянці В1-13 до В1-14 з SDR-11 на SDR-17.

6. Розгляд зміни до проектної документації позамайданчикових водопровідних та каналізаційних мереж у зв’язку зі зміною вертикального планування (І черга) об’єкта: «Коригування проекту будівництва житлових будинків та об'єктів соціально-побутової сфери» за адресою: просп. Глушкова, 6.

7.  Розгляд генерального плану об’єкта: «Реконструкція групи приміщень №1 по літ.А під об'єкт торговельного призначення з приміщеннями по обслуговуванню автомобілів» за адресою: вул. Зодчих, 5-А з урахуванням ширини санітарно-захисної смуги водоводу Д=1400 мм.

8. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Реконструкція офісних та виробничих будівель та споруд» за адресою: вул. Кирилівська (Фрунзе), 121-А, в частині зміни виробника засувки Д=300 мм з HAWLE на Keulahuette.

9. Повторний розгляд зміни до проектної документації зовнішніх каналізаційних мереж об’єкта: «Нежилі приміщення №№14,15 (в літ.А) - кафе» за адресою: вул. Саксаганського, 57-А в частині зміни виробника шиберної засувки з HAWLE на SFERACO (Франція).

10. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх каналізаційних мереж об’єкта: «Нежитлове приміщення - кафе» за адресою: вул. Нижній Вал /Межигірська, 37/20 (літ.А), в частині зміни виробника шиберної засувки HAWLE на SFERACO (Франція).

11. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво багатоповерхового житлового комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом» за адресою: вул. Паньківська, 20/82 в частині зміни виробника поворотного затвора Д=800 мм з VAG на Keulahuette.

12. Розгляд проектної документації на винесення існуючої водопровідної мережі Д=500 мм по вул. Автозаводській (на перетині з вул. Пріорською) внаслідок прокладання дощової каналізаційної мережі для об’єкта: «Будівництво мікрорайонів І, ІІ, 1 п. к. ІІІ, 1 п.к. VІ у багатофункціональному житловому районі» за адресою: вул. Маршала Гречка та просп. Правди.

13. Повторний розгляд розрахункових схем мереж водопостачання та каналізування об’єкта: «Комплексна забудова мікрорайонів 6, 7, 8, 9, 10, 13 багатофункціонального житлового району» за адресою: просп. Правди (навпроти перетину з проспектом Василя Порика) з урахуванням зауважень наданих під час розгляду на засіданні Технічної ради.

14. Розгляд проектної документації позамайданчикових водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво зблокованих житлових (садибних) будинків» за адресою: вул. Нововокзальна, 69, 71, 73, 75.

15. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво багатоквартирного житлового будинку» за адресою: вул. Майорова, 6, в частині зміни методу виконання та матеріалу санації каналізаційного колектора Д=1250мм по вул. Вербовій, а саме: заміна труб склопластикових на технологію міжнародної компанії Global-i-Solutions та PST.

16. Розгляд проектної документації позамайданчикових каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлового комплексу з підземними паркінгами» за адресою: вул. Златоустівська, 27.

17. Розгляд технічних рішень по проекту «Реконструкція системи водопостачання Дніпровської та Деснянської водопровідних станцій в м. Києві, з впровадженням технології попередження гідравлічних ударів». Технічне завдання.