Київводоканал бере участь у XVI Міжнародному водному форумі

07.11.2018
Поділитися:

Київводоканал бере участь в спеціалізованій виставці та міжнародній конференції ХVІ Міжнародному водному форумі «AQUA UKRAINE-2018», що проходить з 6 по 8 листопада 2018 року.

Серед почесних гостей на відкритті були Геннадій Зубко, Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Едуард Кругляк, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, Ірина Овчаренко, Голова Державного агентства водних ресурсів України, Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України, та інші.

Цього року Київводоканал презентував поточні проекти, серед яких реконструкція Бортницької станції аерації, розповів про працевлаштування осіб з особливими потребами, а також показав останній проект з покращення комунікації між Товариством та споживачем – єдину білінгову систему для юридичних та фізичних осіб. Її презентував Директор розрахункового департаменту Валерій Люлін.

Голова правління – генеральний директор Київводоканалу Дмитро Новицький підкреслив, що нова білінгова система для юридичних осіб допоможе представникам ОСББ – тепер вони матимуть змогу отримати повний доступ до інформації про технологічний процес подання води до будинку та його розподіл між мешканцями, а, найголовніше, проглянути всю історію платежів.

Стенд Київводоканалу відвідав Геннадій Зубко, Едуард Кругляк та Дмитро Андрієвський, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і ЖКГ. Вони з цікавістю переглянули презентацію поточної реконструкції Бортницької станції аерації та поспілкувалися з Головою правління – генеральним директором Київводоканалу Дмитром Новицьким. Геннадій Зубко підкреслив, що цей проект – один з найважливіших не тільки для Києва, але й для всіх околишніх міст.

Конференція триватиме ще два дні, тому запрошуємо усіх охочих приєднатися до форуму, прослухати семінари про впровадження сучасних безпечних технологій, спрямованих на покращення якості води, та більше дізнатися про концепцію Національної Стратегії розвитку систем водопостачання та водовідведення. Відвідування та участь у заходах – безкоштовні.