Нова техніка готова до роботи

05.08.2020
Поділитися:

На заміну старим автомобілям, які досягли граничного терміну експлуатації, в рамках Інвестиційної програми Київводоканалу підприємство отримало дві сучасні ремонтно-відновлювальні машини для управління експлуатації водопровідних мереж.

Нові автомобілі ISUZU вирізняються більшою економічністю та функціональністю. Такі машини є більш маневреними, а їх кузови  виготовлені з використанням якісних матеріалів, зокрема металокомпозитного матеріалу, що не піддається дії корозії.

Автомобілі укомплектовано сучасними зварювальними генераторами, які дозволять одночасно виконувати зварювальні роботи двома бригадами і скоротити час локалізації аварійних ситуацій, та додатково підключати засоби освітлення місць проведення ремонтних робіт та електроінструмент. Віднині можна виконувати зварювальні роботи у нічний час, не створюючи при цьому дискомфорту для мешканців міста Києва, завдяки низькому рівню шуму.
Загальна економія палива після заміни автомобілів складе 63% або 64,2 л. палива на кожні 100 км. пробігу.

Також у рамках Інвестиційної програми «Київводоканал»  отримав вантажний автомобіль-самоскид Ford Cargo-3542D. Важливою перевагою самоскида Ford є міжсервісний інтервал, що понад удвічі перевищує його попередника і становить 12 800 км. пробігу в порівнянні із 30 000 км.

Новий самоскид набагато потужніший і може перевозити більші вантажі: майже в 2 рази більше, аніж попередній. До того ж він економніший, бо витрачає на 30% менше палива при виконанні виробничих завдань. Крім того, автомобіль Ford Cargo-3542D відповідає екологічному стандарту EURO 5. Завдяки системі очищення відпрацьованих газів під дією реагента AdBlue (метод селективної каталітичної нейтралізації оксидів азоту – NOx), має менший викид газів. Тобто він більш екологічний, та безпечніший у використанні.

Фото в процесі тестування нових машин: