Наші будні в умовах карантину

27.03.2020
Поділитися:

З наших 7-ми тисяч співробітників 4 тисячі – це працівники, які щодня у режимі 24/7 забезпечують технологічні процеси очищення питної води, лабораторний контроль, екологічний контроль та каналізування стоків міста. Працюють також аварійні бригади. Усі ці люди не можуть піти на карантин, тому що місту зараз, як ніколи, потрібна чиста питна вода і безпечне відведення стоків.

Щоб наші співробітники могли дістатись до своїх робочих місць в умовах транспортних обмежень, ми залучили 6 автобусів із власного автопарку, ще 4 нам надала можливість орендувати Київська міська державна адміністрація. Також залучений і технологічний транспорт. Багато хто добирається до роботи власними автівками.

 

Частина наших офісних працівників нині працюють з дому - це юристи, фахівці розрахункового департаменту, департаменту інформаційного забезпечення, управління капітального будівництва. До офісів Київводоканалу на роботу зараз приходить мінімальна кількість співробітників, від яких залежить робота підприємства вцілому і які повинні працювати на місцях. Але, навіть з дому, наші колеги виконують свою роботу в повному обсязі.