Оновлюємо техніку для підвищення якості та оперативності робіт

26.11.2021
Поділитися:

Київводоканал систематично оновлює техніку та обладнання, щоб якісно та оперативно виконувати ремонтні та аварійно-відновлювальні роботи на водопровідних та каналізаційних мережах міста.

Відповідно до Інвестиційної програми підприємства на 2021 рік у цьому році ми придбали дві сучасні аварійно-відновлювальні машини на шасі автомобілів Isuzu NPR-75 L-K на заміну застарілих машин на шасі ГАЗ-3309.

Нові автівки вирізняються більшою економічністю та функціональністю, а рівень їх комфорту для водія та бригад робітників максимально наближений до європейських стандартів.

Крім того, автомобілі ISUZU є більш маневреними, а їх кузови фургони виготовлені з використанням якісних матеріалів, зокрема металокомпозитного матеріалу (металокомпозитний матеріал має здатність не піддаватися дії корозії), що дозволяє виключити з витрат на утримання автомобілів затрати на фарбування кузовів-фургонів.

Обидва автомобілі обладнано системою кондиціювання, а технологічні і пасажирські відсіки автономними опалювачами. Крім того пасажирські відсіки мають у своєму складі шафи для сушіння вогкого одягу, переговорні пристрої (зв'язок пасажир-водій), стаціонарні столики та комфортні сидіння з пасками безпеки.

Автомобілі Isuzu укомплектовано сучасним гідравлічним обладнанням, за допомогою якого лише одна бригада робітників має змогу не залучаючи до усунення аварійних ситуацій іншої спеціальної техніки (автомобілі з відкачувальними засобами, компресорами та барові установки) виконати весь спектр ремонтних робіт власними силами.