Охоронці Київводоканалу відвідали інструктивно-методичні заняття з надання першої медичної допомоги

05.04.2024
Поділитися:

Охоронці, які працюють у Київводоканалі, виконують дуже важливу та складну роботу. А в часи війни вони не просто мають слідкувати за порядком на стратегічно важливих об’єктах, а й бути готовими до нештатних ситуацій, які можуть виникнути в результаті ворожих обстрілів. Щоб підтримувати фахові знання та навички на високому рівні, працівники служби охорони регулярно проходять тренінги та інструктажі, необхідні для підвищення кваліфікації, та актуалізують знання, що можуть бути корисними як в часи війни, так і у побутових ситуаціях.

За ініціативи начальника Управління з питань безпеки та забезпечення режиму охорони Київводоканалу Сергія Дем’янюка та начальника відділу забезпечення режиму та охорони Анатолія Курінного нещодавно було організовано інструктивно-методичні заняття з надання першої медичної допомоги, а також нормативних вимог щодо застосування спецзасобів.

Сергій Дем’янюк та Анатолій Курінний нагадали про задачі і цілі, які стоять перед особовим складом охорони, а також уточнили регламент роботи в часи війни та зокрема під час надзвичайних ситуацій, пов’язаних з ворожими атаками. Розповіли, якими нормативними документами необхідно керуватись охоронцям у своїй діяльності.

Надавати потерпілим першу допомогу наших колег навчив директор тренінгового центру порятунку життя Іван Павлишин. Базові навички з надання домедичної допомоги підвищують шанси впоратись із надзвичайними ситуаціями не тільки під час війни, а й при нещасних випадках у побуті. Правильні та оперативні дії можуть дійсно врятувати комусь життя. Інспектор управління поліції охорони в Київській області Артем Андрух нагадав про правила застосування спецзасобів при виконанні службових обов’язків.

Дякуємо лекторам за плідні та інформативні заняття!