Планова профілактична промивка мереж у Голосіївському та Деснянському районах

07.04.2020
Поділитися:

Згідно із щорічним графіком Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Голосіївському та Деснянському районах.

У Голосіївському районі у зону робіт потраплять мережі по просп. Науки від Пирогівського шляху до вул. Весняної, вул. Весняна, вул. Армійська, вул. Корчуватська, пров. Хутірський, вул. Хутірська, вул. Золотоніська, вул. Ушакова, вул. Буковинська, вул. Маршальська, вул. Військова, вул. Ново-Корчуватська, вул. Квітки-Основ`яненко, пров. Квітки-Основ`яненко, вул. Закарпатська, вул. Салавата Юлаєва, вул. Петрусенко, вул. Хортицька, вул. Ягідна, пров. Ягідний, вул. Парникова, вул. Академіка Кащенка, вул. Трахтемирівська, вул. Учбова, пров. Учбовий, вул. Китаївська. Профілактична промивка буде проводитися  в ніч з 08 на 09 квітня, а саме з 23.00 до 05.00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуарів чистої води № 2 на насосній водопровідній станції «Корчуватська».

У Деснянському районі у зону робіт потраплять мережі по вул. Т. Драйзера, просп. В. Маяковського, вул. Сабурова, вул. Закревського. Профілактична промивка буде проводитися  в ніч з 09 на 10 квітня, а саме з 23.00 до 05.00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуарів чистої води № 1 на насосній водопровідній станції «Троєщина».

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Звертаємо увагу, промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.