Планова профілактична промивка мереж в Голосіївському та Дарницькому районах.

16.04.2019
Поділитися:

Згідно із щорічним графіком Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Голосіївському та Дарницькому районах.

У Голосіївському районі узону робіт потраплять мережі селища Чапаївка, а саме: вул. Бродівська, пров. Бродівський, вул. Любомирська, вул. Вітавська, вул. Риболовецька, вул. Залужена, пров. Залужений.Профілактична промивка буде проводитися в ніч з 17 на 18квітня, а саме з23.00 до 07.00. 

У Дарницькому районі у зону робіт потраплять мережі по вул. Ташкентська, вул. Автопаркова, вул. Колекторна, вул. Світла, вул. Бориспільська, вул. Зрошувальна, вул. Горбунова, вул. Ремонтна, селища ЗБК-135, селища Рембаза. Профілактична промивка буде проводитися  в ніч з 18 на 19 квітня, а саме з 23.00 до 07.00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуара чистої води № 1на насосній водопровідній станції «Південний водопарк».

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Звертаємо увагу, промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.