Планова профілактична промивка мереж в Шевченківському районі

14.05.2019
Поділитися:

Згідно із щорічним графіком Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Шевченківському районі.

У зону робіт потраплять мережі житлового масиву «Нивки», а саме: вул. Д. Щербаківського, вул. І. Турчина, вул. М. Безручко, вул. Я. Корчака, вул. Ружинська, вул. Г. Дудніка, вул. С. Параджанова, вул. Черняховського, вул. Невська, вул. Олександрівська, вул. Бабушкіна, вул. Саратовська, вул. Усурійська, вул. Туполєва, вул. Ташебаєва, вул. Салютна, вул. Ставропольська, вул. Гончарова, пров. Кучмин Яр, вул. Краснодарська, вул. Муромська, вул. Естонська, вул. Калинова, вул. Магістральна, вул. Сонячна, вул. Толбухіна, вул. Цулукідзе. Профілактична промивка буде проводитися  в ніч з 16 на 17 травня, а саме з 23.00 до 07.00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуара чистої води № 1 на насосній водопровідній станції «Сирецька».

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Звертаємо увагу, промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.