Увага! Про нарахування субсидій у жовтні!

30.10.2018
Поділитися:

Через некоректну роботу програмного забезпечення «Житлові субсидії» та у зв’язку із внесеними змінами у порядок призначення житлової субсидії, у платіжках за послуги холодного водопостачання та водовідведення, які отримають споживачі у листопаді, не буде відображено розміру призначеної субсидії. Але після усунення вказаного недоліку у квитанціях субсидіантів буде відображено суму призначеної субсидії за два місяці: жовтень та листопад.

Тобто, громадянам, які за жовтень сплатять житлово-комунальні послуги у повному обсязі, буде здійснено перерахунок з урахуванням суми субсидії. Наприклад, якщо сума субсидії за жовтень складатиме 200 грн, а за листопад 300, то у платіжці за листопад субсидія буде 500 грн. Якщо ви не зможете оплатити послуги холодного водопостачання та водовідведення у повному обсязі, через що виникне заборгованість, це ніяк не вплине на подальше призначення субсидії.

Нагадаємо, що зміни в нарахуванні субсидій введено в дію відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2018 № 841 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».