В Київводоканалі відбудеться чергове засідання Форуму ОСББ

19.09.2018
Поділитися:

20 вересня о 14:00 в актовій залі головного офісу Київводоканалу (вул. Лейпцизька, 1а) відбудеться чергове засідання Форуму Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Спеціальна тема засідання -  «Співпраця Київводоканалу та Київтеплоенерго».

Зокрема будуть розглянуті такі питання:

  1. КП «Київтеплоенерго» – вирішення питання виходу на публічну платформу спілкування з спільнотою ОСББ та ЖБК м. Києва.
  2. Співпраця Київводоканал та Київтеплоенерго в питаннях обслуговування квартирних лічильників холодного та гарячого водопостачання.
  3. Обслуговування будинкових приладів обліку холодної води та опалення в контексті Закону України «Про комерційний облік» та підготовки до опалювального сезону 2018-2019 рр.
  4. Облік гарячої води та холодної води на підігрів в багатоквартирних будинках, обслуговування систем підкачувальних насосів.

На заході будуть присутні: заступник директора розрахункового департаменту Київводоканалу Юрій Терещенко, начальник інформаційного управління Київводоканалу Вікторія Яковлєва, директор СП «Енергозбут» КП «Київтеплоенерго» Костянтин Лопатін, начальник Управління розвитку житлово-комунального господарства ДЖКІ КМДА Віра Радченко, радник заступника голови КМДА Олексій Тихонов.

Запрошуємо ОСББ і ЖБК активно долучатися до роботи Форуму та надсилати свої пропозиції і звернення на електронну пошту press@vodokanal.kiev.ua.