Вітаємо з Днем працівника житлово-комунального господарства!

15.03.2019
Поділитися:

У цей весняний день вітаємо всіх, хто обрав складну, але таку необхідну справу – забезпечувати комфорт та затишок в домівках, чистоту  та порядок на вулицях міст.

Результатами праці цих людей ми користуємося щодня: гріємося у теплих будинках, вмикаємо світло, споживаємо воду, ходимо чистими вулицями та милуємося доглянутими парками.

Працівники сфери житлово-комунального господарства вже звикли, що їхня робота у більшості випадків сприймається за належне. А от коли блага цивілізації раптом зникають, усі одразу ж відчувають дискомфорт. Ми не згадуємо про комунальників, якщо вони добре виконують свою роботу. Але ж саме за це і повинні дякувати їм щодня.

Сьогодні ми висловлюємо повагу та вдячність усім цим людям і вітаємо з професійним святом. Більшість з них у цей день не будуть святкувати, а продовжать забезпечувати комфорт у наших будинках та порядок на вулицях. Працює сьогодні і майже семитисячний колектив «Київводоканалу», який щоденно піклується про те, щоб у киян цілодобово була холодна вода та працювала каналізація.

Шановні колеги!  Передусім бажаємо, щоб нашу роботу завжди цінували та поважали! Міцного здоров`я, сил, терпіння та успіхів! Нехай у нашій душі завжди буде так само тепло, світло и комфортно, як і у тих домівках, про які ми дбаємо щодня!

Також пропонуємо переглянути відео про працівників ЖКГ за посиланням.