Як оплатити послуги через сайт Київводоканалу? Як отримати квитанцію?

03.08.2020
Поділитися:

Оплатити послуги водопостачання та водовідведення можна дистанційно на нашому сайті. Скористатися цим сервісом дуже легко, але якщо у вас виникли питання, пропонуємо подивитись нашу відеоінструкцію:

1. Щоб оплатити послуги з водопостачання та водовідведення через сайт Київводоканалу, необхідно на головній сторінці обрати сервіс «ОПЛАТИТИ». Далі потрібно перейти на сайт будь-якої вказаної платіжної онлайн-системи, обравши найзручнішу саме для вас: iPayPortmoneEasypay або PayHub .

Також можна перейти на сторінку оплати в «Особистому кабінеті» Київводоканалу. Оберіть відповідний пункт у розділі «Для дому», потім натисніть на кнопку «МІЙ КАБІНЕТ» або «ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ» у разі відсутності попередньої реєстрації. Пройшовши авторизацію, оберіть пункт «Оплатити послуги», і знайдіть у списку той особовий  рахунок, за яким ви бажаєте оплатити комунальні послуги.

2. Безпосередньо для оплати перейдіть на сайт однієї з платіжних систем, наприклад, ми покажемо, як можна оплачувати через iPay.

Для цього оберіть «Комунальні послуги», а далі в залежності від типу особового рахунку натисніть "Київводоканал" або "ГІОЦ КМДА». Нагадуємо, що на квитанції від КП ГІОЦ у верхньому лівому куті спочатку зазначено чотиризначний код ЖЕО, а після нього - шестизначний особовий рахунок ГІОЦ, а на квитанції від Київводоканалу він складається з 7-ми цифр, і зазначений у графі «Особовий рахунок» у правому верхньому кутку.

3. Внесіть номер вашого особового рахунку. Обов’язково перевірте дані платежу та за необхідності відкоригуйте їх.

4. Здійсніть оплату за допомогою вашої банківської карти. Для цього введіть її номер, термін дії, CVV код, прізвище та ім’я власника картки і натисніть на кнопку «Сплатити».

5. Після проведення платежу збережіть квитанцію про оплату та за необхідності роздрукуйте її.

 

Наразі також вже є можливість сформувати квитанції з особистого кабінету на сайті:

- для цього авторизуйтеся та оберіть пункт «Абонентська книжка». 

- натисніть на кнопку “Квитанція” навпроти назви потрібного розрахункового періоду.

- сформовану квитанцію можна завантажити на свій комп’ютер та при необхідності роздрукувати.

 

Дякуємо, що сплачуєте онлайн!