Засідання Технічної ради Київводоканалу

20.04.2018
Поділитися:

24 квітня о 15:00 у актовому залі головного офісу Київводоканалу (вул. Лейпцизька, 1-а, 2 поверх) проходитиме чергове засідання Технічної ради Товариства.

На порядок денний винесено наступні питання:

1. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво наземного паркінгу з об'єктами транспортної інфраструктури та будівлею громадського призначення» за адресою: вул. Святошинська- просп. Перемоги та пл. Героїв Бреста.

2. Розгляд зміни проектних рішень на каналізування об’єкта: «Розташування колективного садівництва «Чорнобилець-2001» за адресою: вул. Богатирська, 30-Б, в частині уточнення матеріалу труб самопливного каналізаційного колектора Д=300мм.

3. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Комплексна забудова території об'єктами житлового і соціально-побутового призначення (1, 2, 2а мікрорайони) ж/м Осокорки-Центральні. Тимчасова під'їзна дорога з влаштуванням естакади на перетині вул. Колекторної та просп. Петра Григоренка в складі проекту підготовчих робіт» за адресою: ж/м Осокорки- Центральні, 1, 2 ,2а мкрн.

4. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Комплексна забудова території об'єктами житлового і соціально-побутового призначення мікрорайону 1, 2, 2а житлового масиву "Осокорки-Центральні". І черга будівництва. Під’їзна дорога та інженерне забезпечення по тимчасовій схемі для функціонування ПС 110/10кВ «Аркада». Коригування» за адресою: ж/м Осокорки- Центральні.

5. Розгляд проектної документації на санацію ділянки каналізаційного колектора Д=1050м по вул. Нижньоключовій, довжиною ≈ 100м, починаючи від вул. Садкової в сторону вул. Польова для об’єкта «Будівництво навчально-житлового комплексу» за адресою: вул. Польова, 38.

6. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» за адресою: вул. Університетська, 17.

7. Розгляд змін до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта «Будівництво багатоповерхового житлового комплексу з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом» за адресою: бульв. Лепсе, 6 (літ. Ж) в частині зміни виробника фасонних частин.

8. Повторний (після доопрацювання) розгляд та затвердження питання включення у текстову частину технічних умов на водопостачання тексту у наступній редакції:

«Гарантійний строк на товар (запірну арматуру, пожежні гідранти), що встановлюються на об’єкті, не може бути менший від гарантійного строку, який встановлений на об’єкт будівництва, що визначений нормами чинного законодавства та становить 10 років відповідно до ч.1 ст.884, ч.3 ст.676 Цивільного кодексу України та ч.1 ст.7 Закону України «Про захист прав споживачів» від 12 травня 1991 року»

(Підстава: службова записка заступника головного інженера Верхотурова О. Ю. від 02.04.2018 № 103/22/22/03-18).                                           

 9. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво 20-го мкр. ж/м "Вигурівщина – Троєщина» за адресою: ж/м Вигурівщина-Троєщина, 20-й мкр.

10. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх каналізаційних мереж об’єкта: «Лікувально-реабілітаційний центр» за адресою: вул. Боткіна, 4-А в частині заміни хімічного захисту з використанням колодязів із кілець з поліетиленовими вкладишами на інший метод (Підстава: службова записка ДЕКГ від 12.04.2018 № 1251/6/6/03-18).